Copyright © 2014 SIQRI - All Rights Reserved

Etusivu
Ajankohtaista
Ihmisten luontaisterapia
Eläinten luontaisterapia
Ravintoneuvonta
Ravintoainemittaus
Koulutus
Siqri
Miia
Yhteystiedot

SIQRI kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskuksen luontaisterapiahoidoissa paneudutaan jokaiseen asiakkaaseen kokonaisvaltaisesti. Tämä tarkoittaa terveyden peruspilareista huolehtimisesta, jonka lisäksi koulutettu luontaisterapeutti hyödyntää yhtä tai useampaa luontaisterapiamuotoa. SIQRI -keskuksessa terapiamuotoina käytetään mm. homeopatiaa, solumineraaleja, vyöhyketerapiaa, ravintoterapiaa, osteopaattista hierontaa sekä kiinalaista lääketiedettä.

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa kehon heijasteita painelemalla pyritään palauttamaan kehon luonnollinen tasapainoinen tila. Näin stimuloidaan kehon omaa järjestelmää, jotta se pystyy paremmin parantamaan itseään. Kehossa heijasteita voidaan hoitaa mm. jalkapohjista, kämmenistä ja korvista, joissa erilaiset epätasapainotilat näkyvät yleensä erittäin selkeästi. Erilaisten sairauksien hoidon lisäksi vyöhyketerapia sopii erittäin hyvin myös kehon rentoutukseen, joka toimii erittäin tehokkaasti stressiä ja sairauksia ennaltaehkäisevänä menetelmänä.

Homeopatia on hoitomuoto, jossa luonnon aineista valmistetuilla laimennetuilla lääkeaineilla stimuloidaan kehon omaa puolustusjärjestelmää hoitamaan pinnalla oleva sairaus tai epätasapainon tila. Homeopaattinen lääke toimii näin parantavan impulssin antajana elimistössä. Homeopatiaa käytetään paljon mm. Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Keski-Euroopassa ja sen käyttö on kansainvälisten tutkimusten mukaan edelleen nousussa.

Akupunktio on yksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen muodoista ja sitä on harjoitettu Kiinassa yli 3000 vuotta. Hoidon tavoitteena on palauttaa terveyttä ja hyvinvointia pistämällä neuloja niin sanottuihin akupunktiopisteisiin ja näin varmistaa Qi:n eli elämänenergian esteetön kulku kehossa. Akupunktiota on tutkittu paljon ja sillä voidaan hoitaa tehokkaasti monia eri sairauksia ja kiputiloja.

Solumineraalit ovat saksalaisen lääkärin Dr. Schüsslerin kehittämä kokonaisvaltainen hoitomuoto. Dr. Schüssler toimi myös homeopaattina ja häntä kutsutaan biokemian isäksi. Solumineraalien kivennäisaineet ovat kehollemme tuttuja rakennusaineita ja ne ovat välttämättömiä elimistön optimaaliselle toiminnalle. Dr. Schüsslerin kehittämät solumineraalit ovat puhtaita luonnontuotteita ja poikkeavat markkinoilla olevista perinteisistä lisäravinteista. Solumineraalit imeytyvät suoraan suun ja nielun limakalvon kautta ihmisen verenkiertoon ja sen kautta soluun. Solumineraalit ovat ainoat kivennäisainevalmisteet, joita solu voi ottaa heti käyttöönsä. Käyttömahdollisuudet solumineraaleilla ovat laajat. Niitä voidaan käyttää terveyden vaalimiseen, yleiskunnon kohentamiseen, sairaustilojen ennaltaehkäisyyn, akuuttien ja kroonisten oireiden sekä niin fyysisten kuin psyykkistenkin terveydellisten ongelmien tukihoitoon. Dr. Schüsslerin kehittämillä solumineraaleilla ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia.

Lisätietoja solumineraaleista löytyy solumineraalikouluttaja Annukka Aarnion sivuilta: www.solumineraalit.fi

Tarjoamme myös eläimille kokonaisvaltaista luontaisterapiaa, joihin kuuluvat mm. vyöhyketerapia, homeopatia sekä ruokavaliohoito.