Copyright © 2014 SIQRI - All Rights Reserved

Etusivu
Ajankohtaista
Ihmisten luontaisterapia
Eläinten luontaisterapia
Ravintoneuvonta
Ravintoainemittaus
Koulutus
Siqri
Miia
Yhteystiedot

Terveyden vaalimisessa ennaltaehkäisy on kaiken A ja O. Ravintoneuvoja Miia Saastamoisen uutuuskirja Luonnollista! Syömisen syvin olemus on selkeä ja inspiroiva opas terveellisen ravitsemuksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen. Kirjan oppien ja kehon kuuntelun opettelemisen avulla sinäkin voit oppia löytämään itsellesi sopivan ruokavalion, joka tukee parhaiten omaa terveyttäsi.

Jos kuitenkin koet Luonnollista! Syömisen syvin olemus -kirjan lukemisen jälkeen tarvitsevasi asiantuntijan opastusta ruokavalion suunnitteluun ja elämäntapamuutoksen toteuttamiseen tai sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä oireita/sairauksia, on hyvä tukeutua ravitsemusalan ammattilaisen henkilökohtaiseen neuvontaan. Näin voit saada tukea ja yksilöllistä opastusta erityistilanteesi huomioiden, sillä jokainen sairaus vaatii omanlaisensa ruokavalion jossa myös huomioidaan jokaisen yksilöllinen kehotyyppi.

 

Kaipaatko sinä opastusta oman ravitsemuksesi suunnitteluun?

Ravintoneuvonta voidaan tehdä asiakkaan toiveiden mukaisesti joko puhelimitse, Skype-puheluna tai asiakkaan kanssa voidaan sopia vastaanottoaika.

Yleensä ravintoneuvonta koostuu 2-5 kerrasta, jolloin pystytään seuraamaan tilannetta ja hiomaan ruokavaliota tarpeen mukaan. Sarjayhteydenpidolla on myös tärkeä rooli, jotta kyetään näkemään miten ravitsemuksellinen ja terveydellinen tilanne asiakkaalla etenee. Lisäneuvontaan ei tarvitse erikseen sitoutua, vaan ravintoneuvonnassa edetään tilanteen ja asiakkaan toiveiden mukaan.